Zgjedhet ”Miss Lopa 2019” në Ferizaj

Press Online

Në hapësirat e tregut të kafshëve në Ferizaj, për herë të parë është mbajtur Panairi i Gjedhëve organizuar nga grupi lokal i veprimit “Bifurkacioni” në bashkëpunim me ”Iniciative for Kosova Community” dhe komunën e Ferizajt, i cili synohet të bëhet tradicional. Me këtë rast, Drejtori i Bujqësisë Burim Bajrami, tha […]