Dy anët e rrjeteve sociale

Press Online

Rrjetet sociale në kohët moderne, konsiderohen si pjesë e angazhimeve dhe jetës së përditshme. Jo rrallë, është trajtuar çështja nëse këto rrjete janë me të vërtetë sociale apo asociale, sidomos te të rinjtë, por secili ka interpretuar në formën dhe mënyrën e vet, që kryesisht niset nga qëllimi për çka […]

Windows 10 preview sjell thirrjet Android në PC

Press Online

Ka mbërritur mbështetja për thirrje Windows 10 Your Phone dhe ajo është në dispozicion të përdoruesve. Microsofti e ka publikuar Windows 10 Insider Preview për testuesit Fast ring, gjë që e shton mundësinë për të bërë thirrje nga kompjuteri. Përdoruesi do të ketë nevojë për të paktën Android 7.0 Nougat […]