ЦЕНОВНИК ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2020

Согласно одредбите на Изборниот законик, го објавуваме ценовникот за платено политичко рекламирање за учесниците во изборната кампања за ПАРЛАМЕНТАРНИТЕ ИЗБОРИ 2020.

Позициите/положбата на банерите можете да ги видите на сликата подолу:

Издавач на порталот е Асоцијацијата за Независно Новинарство ЕКСПРЕС МЕДИА. Експрес МЕДИА не ДДВ обврзник.

За дополнителни информации oбратете се на:
Е-пошта: info@pressonline.mk  | marketing@pressonline.mk