Kim Memeti: Islami obligon t’i duam njerëzit

0
32

“Nuk ka as ‘Islam radikal’ as ‘të moderuar’: ka vetëm fe Islame që të obligon t’i duash gjithë njerëzit e kësaj bote!
Ka edhe destruktivitet dhe mon struizitet njerëzorë, siç ka edhe mirësi dhe bujari njerëzore!

Dhe ne jemi si të gjithë popujt tjerë: mes nesh nuk mungojnë as individ vr asës as hajdut as të pandershëm…, por të cilët assesi nuk mund ta njollosin mirësinë dhe bujarinë shqiptare në përgjithësi e atë të shqiptarëve të Maqedonisë në veçanti!

Nuk janë në lu ftë mes veti fetë dhe besimtarët e tyre por destruktiviteti dhe mirësia njerëzorë!

Dhe gjatë historisë së njerëzimit kurrë nuk është arritur paqe mes mon striuzitet dhe fisnikërisë njerëzore por për fat shenjë njohëse e njerëzimit ka qenë e do mbetet mirësia!

Me dhembje ndaj vi ktimave të aktit terr orist në Vjenë dhe me neveri ndaj mon strave që vr asin pafajësinë!” (Kim Mehmeti)

Shkuaj një koment

Please enter your comment!
Please enter your name here