Emma Roberts ka një llogari sekrete në Tumblr

0
35

Emma Roberts po zbulon gjëra rreth jetës së saj në rrjete sociale. Gjatë një interviste te re, aktorja 29-vjeçare e Scream Queens ka folur rreth aplikacioneve të saj të preferuara të momentit, duke zbuluar se ka një llogari sekrete në Tumblr.

“Po harxhoj jashtëzakonisht shumë kohë në Instagram, kjo është e sigurt, dhe bëj shumë porosi në Caviar këto ditë”, deklaroi ajo.

“Por unë gjithashtu jam një adhuruese sekrete e Tumblr. Më pëlqen Tumblr, e që është diçka që njerëzit nuk e dinë për mua – kam gjashtë ndjekës në këtë llogari dhe askush nuk e di se jam unë. Është një hapësirë e lumtur e imja”.

Shkuaj një koment

Please enter your comment!
Please enter your name here