Prezantimi i Festivalit të 59-të të Këngës në RTSH pritet t’i besohet Jonida Vokshit

0
24

Në fund të tetorit, RTSH-ja bëri publike listën me emrat e këngëtarëve pjesëmarrës në Festivalin e 59-të të Këngës në RTSH, pa njoftuar se kush do të drejtojë. Gjasat janë që prezantimi t’i besohet Jonida Vokshit.

Pse kështu? E ftuar në TCH, Jonida u pyet “A do ta prezantosh festivalin e fundvitit, meqenëse ta kanë propozuar?”.

Pas disa minutave heshtjeje, Jonida tha “kush ma ka propozuar?”, një përpjekje për të shmangur pyetjen. Pas këmbënguljes së dy moderatorëve, aktorja pranoi propozimin nga organizatorët dhe u shpreh “Jam duke e menduar”.

Shkuaj një koment

Please enter your comment!
Please enter your name here