Trump: Ndaleni numërimin

0
22

Presidenti amerikan, Donald Trump, ka kërkuar që të ndërpritet procesi i numërimit të votave në zgjedhjet presidenciale.

Trump po humb nga kundërshtari i tij, Joe Biden, edhe në votë elektorale, edhe në atë popullore, dhe po ankohet për mbarëvajtjen e zgjedhjeve.

“Ndaleni numërimin”, ka shkruar ai në llogarinë e tij personale në Twitter.

Ky postim vjen krejt në dallim nga Biden i cili pak më parë shkroi se secila votë duhet të numërohet.

Shkuaj një koment

Please enter your comment!
Please enter your name here