TEKNOLOGJI

Çfarë u kërkua më së shumti në Google gjatë vitit 2020?

Nga diskutueshmëria e zgjedhjeve presidenciale të SHBA-së, te pandemia e coronavirusit e deri te vdekjet e njerëzve të famshëm që na tronditën të gjithëve, 2020 ka qenë padyshim një vit i shënuar nga kriza dhe tituj të zymtë të lajmeve.

Rezultatet më të prirura të vitit Google për vitin 2020 nuk përfshijnë, për shembull, ndonjë gjë që lidhet drejtpërdrejt me presidentin Trump, siç mund të prisni. Kërkimet për të janë të larta dhe qëndrojnë të larta nga një vit në tjetrin.

Duke pasur parasysh këtë kornizë, nuk duhet të keni asnjë problem të hamendësoni dy artikujt kryesorë të kërkimit për vitin: “Rezultatet e zgjedhjeve” dhe “coronavirusi”. Për të parë një listë të plotë, këto ishin kërkimet kryesore në Google për vitin 2020:

Rezultatet e zgjedhjeve

Coronavirus

Kobe Bryant

Përditësim rreth coronavirusit

Simptomat e coronavirusit

Zoom

Kush po i fiton zgjedhjet

Chadwick Boseman

PlayStation 5.

LEXO »  “Maska më e mençur në botë” do të bëhet realitet

Lajme të ngjashme

Dubai përgatit taksitë pa shofer

PressOnline.mk

Apple po punon për rrjetin 6G

Press Online

Vonohet vendimi për rikthimin e Donald Trumpit në Facebook dhe Instagram

Press Online

Fordi nis prodhimin e versionit të ri të veturës më të shitur në SHBA

Press Online

LG planifikon mbylljen për shkak të humbjeve të mëdha

Press Online

Instagrami tani ju njofton nëse dikush ju bën ‘screenshot’ bisedën

Press Online