TEKNOLOGJI

Instagrami tani ju njofton nëse dikush ju bën ‘screenshot’ bisedën

Nganjëherë një mesazh mund të jetë thjesht spontan – diçka që doni ta thoni një moment pa u brengosur se do të qëndrojë aty. Kjo duket të jetë arsyeja pse Instagram ka futur në funksion mënyrën e zhdukjes së mesazheve.

Si funksionon? Shumë thjeshtë – mesazhet zhduken pasi i shihni dhe dilni nga biseda. Për ta aktivizuar këtë funksion, thjeshtë hyni në një bisedë, rrëshqisni lartë dhe ja, keni aktivizuar metodën e zhdukjes.

Për ta deaktivizuar këtë funksion, thjeshtë rrëshqisni përsëri lartë dhe do të ktheheni në bisedë të rregullt. Kjo është e tëra! Përveç kësaj, Instagrami tani ju njofton nëse dikush e ka bërë “screenshot” bisedën.

 

LEXO »  Prodhuesit e kamionëve zotohen për modele pa benzinë në Evropë nga 2040-a

Lajme të ngjashme

10 filmat dhe serialet më të shikuara sot në Netfilx

Press Online

Prezantohet një nga telefonat më të fuqishëm të momentit

PressOnline.mk

TikTok paditet për përdorimin e të dhënave të fëmijëve

PressOnline.mk

Moment historik, NASA prodhon oksigjen në Mars

PressOnline.mk

Toyota lanson dy modele të veturave me teknologji të përparuar

Press Online

Volkswagen ndryshon emrin e saj?

PressOnline.mk