MAQEDONI

Fjalët përfundimtare të mbrojtjes për rastin “Thesari”

Në Gjykatën Themelore Penale sot pritet që mbrojtja në rastin “Thesari” të jep fjalët përmbyllëse.

Kjo lëndë ka të bëjë me prokurimin e softuerit të përgjimit, nga Mbretëria e Bashkuar përmes kompanisë “Finzi”.

Sipas fjalëve përfundimtare të Prokurorisë, prokurimi i pajisjes u bë në vitin 2010 dhe Ministria e Brendshme, në vend që ta blinte direkt nga Britania, prokurimi kaloi përmes kompanisë Finzi, ndërsa paratë hynë në kompani përmes një kompanie nga Qipro.

Prokuroria në fjalët përfundimtare kërkoi nga gjykata që ti shpallë fajtorë Sasho Mijalkovin, Toni Jakimovskin, Nebojsha Stojakoviqin dhe Goran Grujevskin për rastin “Thesari”.

LEXO »  Beçarovski: Pacientët që janë infektuar me virusin britanik kanë simptoma të reja

Lajme të ngjashme

Pendarovski në Gostivar: Vaksinimi zhvillohet pa ndërprerë

PressOnline.mk

Maqedoni: Sot fillon vaksinimi i qytetarëve nën 75-vjeç

PressOnline.mk

Pandemia shpërfaqi vonesën e digjitalizimit në Maqedoni

Press Online

Sot nis vaksinimi masiv kundër COVID-19 në Maqedoni

PressOnline.mk

Luftimi i trafikantëve të drogës me ndihmën e DEA-s

Press Online

Maqedonia bëhet gati të nisë vaksinimin kundër COVID-19

Press Online