MAQEDONI TOP LAJM

U gjet mi në përzierjen e perimeve, AUV tërheq produktin nga shitoret e Maqedonisë

“Agjencia e Ushqimit dhe Veterinarisë për shkak të dy*shimit për kontaminim fizik, prani e një trupi të huaj – miut në përzierje perimesh të ngrira “Sani fantasy – Royal mix” me origjinë nga Republika e Serbisë, e importuar nga KAM DOOEL, Agjencia e ushqimit dhe veterinarisë lëshoi urdhër për ndalesë të shitjes së këtij produkti dhe tërheqjen e produktit nga raftet e këtij marketi”.

“Është lëshuar urdhër për operatorin e ushqimit të bëj kontroll të këtij produkti ku është i plasuar në të gjithë territorin e vendit.

Agjencia e Ushqimit dhe Veterinarisë u bën thirrje konsumatorëve në qoftë se kanë blerë një produkt të tillë, ta hapin pakon para se ta konsumojnë dhe nëse gjejnë ndonjë gjësend ta kthejnë produktin në vendin ku e kanë blerë dhe ta lajmërojnë rastin në agjencinë e ushqimit”, thuhet në njoftimin e AUV.

LEXO »  Taravari: Shumica e ka ngulfatur debatin parlamentar

Lajme të ngjashme

Rritet kostoja e jetesës, për një familje duhen më shumë se 550 euro

Press Online

Dalloni vlerat e frutave dhe perimeve sipas ngjyrave

Press Online

LAJMI FUNDIT/ Xhaferi cakton seancën për anulimin e regjistrimi

PressOnline.mk

A do ta ketë Bullgaria një Karakaçanov të ri?!

Press Online

Kush do të financojë ndërtimin e autostradave në Maqedoninë Perëndimore?

PressOnline.mk

Kush e shpiku salcën e konservuar të domates?

Press Online