KULTURË

Kompania e Beogradit synon që në maj t’i rikthehet Kalasë së Novobërdës

Muaji maj del të jetë periudha kohore që llogaritet si afat kur kompania punëkryese “Koto” nga Beogradi mund të nisë punimet për sanimin e dëmeve dhe rirestaurimin e strukturave të Kalasë së Novoberdës.

Por rifillimi i punimeve nuk është i sigurt pasi varet edhe nga rrethanat e krijuara nga pandemia. E numri i të infektuarve ditëve të fundit në Kosovë nuk është aspak shpresëdhënës për përmirësim të situatës, përderisa sot hyjnë në fuqi edhe masat e reja kufizuese ndaj COVID-19.

Puna ndërtimore nuk përmendet në asnjërën prej 46 pikave të Vendimit për masat e përgjithshme dhe të veçanta për kontrollin, parandalimin dhe luftimin e pandemisë.

LEXO »  Rëndësia e betejës së Drenogllavës, në lëvizjen autonomiste shqiptare

Lajme të ngjashme

Dedë Gjo’ Luli u vra nga serbët, nuk kishin dorë Gjomarkajt

Press Online

Historia e rrallë. Vallja e Osman Takës

Press Online

Sekretet e një prej vendeve më të mëdha të adhurimit në botë, xhamisë së Abu Dabit

PressOnline.mk

Tërhiqet skenaristja e filmit për Madonnan

Press Online

Rëndësia e betejës së Drenogllavës, në lëvizjen autonomiste shqiptare

Press Online

Të martën fillon muaji i Ramazanit

PressOnline.mk