MAQEDONI

Kuvendi do të mbajë dy seanca

Kuvendi i Republikës së Maqedonisë së Veriut sot duhet ta vazhdojë seancën e 30-të, në rendin e ditës të së cilës janë shumë projektligje me procedurë të shkurtuar, duke i përfshirë ligjet për përdorimin e gjuhës së shenjave, për mbrojtje nga ngacmimet në vendin e punës , për praktikë, për vullnetarizëm, si dhe për pagesën e pensioneve dhe kompensimeve të pensioneve nga sigurimi kapital financiar pensional.

Me flamur evropian, në rend të ditës është edhe Projektligji për ndryshim dhe plotësim të Ligjit për cilësinë e ajrit të ambientit, në leximin e parë.

LEXO »  Qyteti i Shkupit do të largoj njërën anije nga Lumi Vardar

Lajme të ngjashme

Përdorni qepën për shëndetin e trurit dhe sistemin nervor

Press Online

Moti sot në Maqedoninë e Veriut

PressOnline.mk

Kuvendi në ora 15:00 do të vazhdoj seancën për regjistrimin

PressOnline.mk

Shekerinska: Aktivitetet ndërtimore në Krivolak do të përfundojnë deri në mes të majit

Press Online

Tetovë: Shtigjet e biçikletave zaptohen nga veturat

PressOnline.mk

Mjeku nga Maqedonia bartë 5 orë nëpër borë pacientin për t`ia shpëtuar jetën

PressOnline.mk