MAQEDONI

Filipce: Mendoj se pikun e kemi kaluar

Ministri i Shëndetësisë, Venko Filipçe tha se në Maqedoni nuk ka ndodhur skenari i Italisë dhe se vazhdimisht është duke u siguruar shtretër shtesë për personat e sëmurë. Ai tha ses ot numri është pak më i ulët, rreth 1200.

“Mendoj se edhe tani por edhe më herët skenar I tillë si në Itali nuk ka ndodhur në vendin tonë, ne vazhdimisht sigurojmë vende dhe mjekim për të gjithë.

Sot numri është pak më I vogël, rreth 1 200 duhet të jetë. Të mos shpejtoj me deklaratat, pasiqë duhet ta ndjekim edhe këtë javë, por me siguri pikun e kemi lënë pas nesh, por atë do ta themi dikund kah fillimi I javës së ardhshme”, tha Filipçe

LEXO »  10 Things You Should Know Before You Visith South America’s Jungles

Lajme të ngjashme

Ligjet nga pakoja e pestë, deri nesër në Komisionin për Financim dhe Buxhet

PressOnline.mk

Mbeshtetje financiare prej 52 milionë denarë nga ministria e Ekonomisë

PressOnline.mk

Filipçe: Gjatë prillit mbërrijnë 20 mijë doza të vaksinës Pfizer

PressOnline.mk

Ujërat e zeza problem mjedisorë dhe rrezik për shëndetin

Press Online

Dragi Rashkovski jep dorëheqje nga pozita e sekretarit të Qeverisë

PressOnline.mk

Fajzer dhe Sputnik-V vaksinat më të preferuara

Press Online