MAQEDONI

Shumica e qytetarëve në Maqedoni mendojnë se përgjohen nga shërbimet sekrete

Shumica e qytetarëve vlerësojnë se nuk ka demokraci të mjaftueshme në vend dhe shumica mendojnë se ende përgjohen nga shërbimet sekrete.

Gjykatat vazhdojnë të mbeten institucionet më pak të besueshme. Një anketë e realizuar nga Qendra për Strategji Evropiane “Eurothink”, Prokuroria gëzon besimin e vetëm 14% të të anketuarve. Në mesin e institucioneve më relevante, qytetarët i radhisin: ushtrinë, me 61%, Presidentin me 41% dhe bashkësitë fetare me 35%.

 

 

LEXO »  India’s Presidential Candidates Presented in Just a Few Minutes

Lajme të ngjashme

Shpallet Konkursi për regjistrim në shkollat e mesme në Maqedoni

PressOnline.mk

How Pixar Brings it’s Animated Movies to Life with Disney’s New Film

Press Online

“Souftueri”, arrest shtëpiak për Rashkovskin

Press Online

Pas marrëveshjes për shtyerje të regjistrimit në Maqedoni, ulet ndjeshëm interesimi i diasporës

PressOnline.mk

Rritet paga minimale, e diela do të jetë ditë jo pune

Press Online

A mund ta transmetojnë virusin personat e vaksinuar?

PressOnline.mk