MAQEDONI

Kuvend, miratohet pako e pestë ekonomike

Kuvendi me 115 vota “për”, asnjë “kundër” dhe pa asnjë abstenim miratoi tre ligjet nga pako e pestë ekonomike. Në seancën e 36-të morën pjesë deputetë nga të gjitha partitë politike.

LEXO »  Që të sigurohet furnizim optimal me ujë për të gjithë gjatë Ramazanit, NPK “Tetova” fillon me restrikcione të ujit

Lajme të ngjashme

Lind fëmijën gjatë fluturimit në avion, pilotët bëjnë ulje emergjente për ngjarjen e veçantë

PressOnline.mk

MPB Maqedoni: 22 shkelje të orës policore dhe 508 gjoba për mosmbajtje të maskave

PressOnline.mk

MPB: 49 shkelje të orës policore, 512 gjoba për mosmbajtje të maskës

PressOnline.mk

Të hënën nis pagesa e pensioneve në faza

PressOnline.mk

Lufta kundër ndotjes së ajrit me qasje shpërfillëse

Press Online

Shtetasja e Belgjikës akuzohet për falsifikim të testit PCR

PressOnline.mk