KRONIKA E ZEZË MAQEDONI

Ambasada amerikane: Lufta kundër korrupsionit dhe krimit, fokus thelbësor i partneritetit tonë strategjik

Ambasada amerikane në vend e përshëndeti miratimin e Strategjisë kombëtare për parandalim të korrupsionit dhe përplasjes së interesave 2021-2025.

“Ky është një hap i rëndësishëm, por progresi i vërtetë do të valorizohet nga implementimi i suksesshëm i strategjisë. Lufta kundër korrupsionit dhe krimit të organizuar dhe përforcimit të sundimit të së drejtës janë kritike për Maqedoninë e Veriut dhe fokus thelbësor të partneritetit tonë strategjik”, publikoi Ambasada e SHBA-së në faqen e saj në Fejsbuk, përcjell PressOnline.mk

Kuvendi i Maqedonisë së Veriut në seancën e djeshme e miratoi Strategjinë kombëtare për parandalim të korrupsionit dhe përplasjes së interesave 2021-2025, që paraqet një dokument të rëndësishëm në luftën kundër korrupsionit të lartë.(Pressonline.mk)

LEXO »  Mobile Marketing is Said to Be the Future of E-Commerce

Lajme të ngjashme

Koronavirusi po e humb fuqinë në Maqedoni

Press Online

Reeker: Maqedonia e Veriut sinjalizoi angazhim për sigurinë globale

Press Online

Sëmundjet që krijohen nga mungesa e vitaminës F

Press Online

Në Ballkan, numërimi nuk është kurrë i lehtë si 1, 2, 3….

Press Online

Vjosa Osmani zgjidhet presidente e Kosovës

Press Online

MPJ fillon strategjinë e re dhjetëvjeçare të politikës së jashtme – Reflektimi 20-30

Press Online