KULTURË

Doli nga shtypi libri me poezi:” Të të quaj dashuri, dhimbje apo jetë ?!”

Del në treg libri me poezi “Të të quaj dashuri, dhimbje apo jetë?!”- nga autorja Mimoza Mustafai-Jonuzi- profesoreshë e Gjuhës dhe letërsisë shqipe.

Libri trajton poezi lirike, ku shkrimtarja shpreh ndjenjat e saj shpirtërore për dashurin, jetën dhe vuajtjen nga një këndvështrim abstrakt.

E veçanta e këtij libri është se, poezitë janë të gjitha pa titull, me çka autorja e lë në dorën e lexuesit se si do ta titulloj, sipas asaj se çka do të ndjej shpirtërisht pas leximit. Adhuruesit e librit dhe poezisë, librin mund ta gjejnë në Shkup dhe Tetovë në librarinë “Nobel”.

LEXO »  Shefki Karadaku, këngëtari i fundit i reve

Lajme të ngjashme

Kosova, një vend në ngritje

Press Online

Ministria e Kulturës: Shfrytëzuesit e projekteve nga Konkurset vjetore për vitin 2021 duhet të hapin llogari të veçantë të transaksionit

Press Online

Dedë Gjo’ Luli u vra nga serbët, nuk kishin dorë Gjomarkajt

Press Online

Dita kur monarkia e Shqipërisë shpallet e jashtëligjshme

Press Online

Mësonjëtorja e parë shqipe në Korçë drejt rikthimit në destinacion turistik

Press Online

“Kthimi i babait” i shkrimtarit nga Kosova, në portalin boshnjak

Press Online