KRONIKA E ZEZË

Voziste 201 km në orë, gjobitet nga policia

Sot (03.05.2021) nëpunësit e SPB-Tetovë, ka vazhduar me kontrollet e rregullta për të sanksionuar shoferët që vozisin me shpejtësi më të madhe se e lejuara. Siç informojnë nga Ministria e Punëve të Brendshme, janë gjobitur 144 shoferë, 16 prej tyre kanë vozitur mbi 70 km/h më shumë se e lejuara, ndërsa 91 shoferë kanë vozitur mbi 50 km/h më shumë se e lejuara, transmeton TV21.

Nga MPB-ja theksojnë se me kontrollet e intensifikuara do të vazhdojnë edhe ditëve në vijim, duke apeluar deri te të gjithë qytetarët që të respektojnë rregullat e trafikut dhe të kontribuojnë për rrugë më të sigurta.

LEXO »  Shtyrja e regjistrimit sot duhet të kalojë në komision kuvendar

Lajme të ngjashme

Arabia Saudite vendos kufizime për pelegrinazhin në Mekë gjatë Ramazanit

Press Online

Koronavirusi i merr jetën aktorit të njohur shqiptar

PressOnline.mk

Aktivitet ekologjik në Tetovë, merr pjesë edhe ambasadorja amerikane

PressOnline.mk

Gjermania e Italia shtërngojnë rregullat e udhëtimit për shtetet e tjera të BE-së

PressOnline.mk

Plaku nga Tetova sulmon policin

PressOnline.mk

Mbeshtetje financiare prej 52 milionë denarë nga ministria e Ekonomisë

PressOnline.mk