MAQEDONI

Fillon pagesa e ndihmës sociale për muajin prill

Ministria e Punës dhe Politikës Sociale njoftoi se sot filloi pagesa e pagesës sociale dhe pagesës për mbrojtje civile dhe të fëmijëve për muajin prill.

Përdoruesit e këtyre që kanë kartela do të mund që t’i marrin paratë në bankomatet e bankave nga dita e sotme.

“Me qëllim që të shmanget turma para bankave dhe të mundësohet mbrojtje më e madhe të shfrytëzuesve të ndihmave sociale në kushte të virusit COVID-19, për personat të cilët nuk përdorin kartela, pagesa do të bëhet në dy grupe edhe atë sipas renditjes alfabetike”, sqarojnë nga MPPS.

Nga dita e martë pagesa do të bëhet për personat mbiemri i të cilëve u fillon me A, B, V, G, D, Gj, Zh, Z, X, I, j, K, L, Ll dhe nga dita e mërkurë për personat mbiemri i të cilëve u fillon me M, N, Nj, O, P, R, S, T, Q, U, F, H, C, Ç, Xh dhe Sh./Telegrafi/

LEXO »  Basha: Fitorja e Aleancës për Ndryshim është e padiskutueshme

Lajme të ngjashme

Grubi dhe identiteti kombëtar

Press Online

Kosova refuzon ekstradimin e Afrim Ismailoviq, i dënuar në rastin “Monstra”

PressOnline.mk

Deponia në Nikushtak ende pa zgjidhje

Press Online

Filipçe: Pfizer çdo të hënë do të dërgojë nga 5 deri në 7 mijë doza të vaksinës

PressOnline.mk

Scream is Now the Second Biggest Name in Drone Filming Equipment

Press Online

Venko Filipce: Po shqyrtojmë lëvizjen e orës policore në ora 23:00

PressOnline.mk