MAQEDONI

Nesimi padit shtetin: Lustrimi ndaj meje, me motiv politik

Ish gazetari dhe ish ambasadori i Maqedonisë në Kroaci, Mahi Nesimi ka ngritur sot padi në Gjykatën Civile mbi bazën e dëmtimit nga procesi i lustrimit i zhvilluar vite më parë. Dëmin ndaj tij dhe familjes Nesimi e bazon në vendimin e fundit të Gjykatës Administrative e cila e shpalli atë të pafajshëm. Procesi gjyqësor sipas Nesimit kishte dëshmuar se lustrimi ndaj tij ishte bërë me prapavijë politike.

Në bazë të vendimit gjyqësor jam i dëmtuar. Komisioni qëllimisht, në mënyrë jo të drejtë dhe jo ligjore e ka bërë veprimin e tyre. Tani e padis shtetin sepse dëmi ndaj meje është vërtetuar me vendim të plotfuqishëm gjyqësor”, tha Mahi Nesimi, ish ambasador.

LEXO »  Disa rajone të Tetovës prej tre dekadash përballen me mungesë të ujit

Lajme të ngjashme

Deponia në Nikushtak ende pa zgjidhje

Press Online

Maqedoni, mësimi online do të vazhdojë edhe në gjysmëvjetorin e dytë

Press Online

Nëse nuk miratohet ligji për mbështetjen e pagave, 7 400 punëtorë do të mbeten në rrugë

Press Online

Nuk ka paralajmërim për miratimin e ligjeve lidhur me masat anti-krizë për Kovid-19

Press Online

E rëndë / Treni del nga binarët në Kumanovë

PressOnline.mk

Freedom House: Maqedonia në vendet me “regjim hibrid

PressOnline.mk