TEKNOLOGJI

Shërbimi i abonimit në Twitter pritet të kushtojë më pak se tre dollarë

Rrjeti social Twitter do të punojë për një shërbim të ri abonimi që mund të nisë së shpejti me çmim prej 2.99 dollarë në muaj.

Plani i abonimit i quajtur ”Twitter Blue” pritet të lejojë abonentët të përfitojnë nga një numër opsionesh më shumë, përfshirë funksionin ”Cancel tweet” që aktualisht mungon në platformë.

Do të ketë gjithashtu një seksion ”Koleksione” që do të lejonte përdoruesit të ruajnë dhe organizojnë cicërimat e tyre të preferuara për të lehtësuar kërkimin e tyre në një kohë më të vonë.

Twitteri po punon gjithashtu për një model të nivelit të çmimit të pajtimit, kështu që me mundësi më të shtrenjta që do të ofronin edhe më shumë opsione. Në këtë moment, megjithatë, një datë e nisjes nuk është e qartë, as detaje të tjera.

Në muajin mars, rrjeti social i cicërimeve mbushi 15 vjeç. \ atsh

LEXO »  Harrojeni futjen në oriz: Nëse telefoni juaj është lagur dhe nuk do të ndizet – ja se çfarë duhet të bëni!

LAJME TË NGJAJSHME

Virgin Atlantic dhe Rolls-Royce i Richard Branson kthejnë 3 miliardë funte për të hedhur në qarkullim 1,000 makina fluturuese

PressOnline.mk

Harrojeni futjen në oriz: Nëse telefoni juaj është lagur dhe nuk do të ndizet – ja se çfarë duhet të bëni!

PressOnline.mk

Brenda disa viteve pritet të nisin me punë aeroplanët me hidrogjen

PressOnline.mk

iOS 15 ju lejon të kontrolloni iPhone me lëvizjet e syve

PressOnline.mk

Facebook po përgatit një orë inteligjente me dy kamera

PressOnline.mk

iPhone 6S gjashtë vjeçar i Apple merr iOS 15

PressOnline.mk