MODË

Dita botërore e prindërve

Sot në mbarë botën shënohet Dita botërore e prindërve, datë kjo e vendosur nga Asambleja e Përgjithshme e Kombeve të Bashkuara më 17 shtator 2012.

Në një rezolutë të miratuar thuhet se 1 qershori shpallet Dita botërore në nderim të Prindërve në të gjithë botën.

Rezoluta fton shtetet anëtare të OKB-së të festojnë Ditën botërore të prindërve në kuadrin e marrëdhënieve të partneritet të gjithanshëm me shoqërinë civile, në veçanti me pjesëmarrjen e të rinjve dhe fëmijëve, për të marrë pjesë në veprimtaritë kushtuar kësaj dite.

LAJME TË NGJAJSHME

Xhinset e ngushta ndoshta i takojnë të kaluarës

Press Online

Kështu do të vishen femrat me stil këtë sezon!

Press Online

Me shami dhe plot vetëbesim, Malala është ylli i ri i kopertinës së Vogue

PRESSonline

Çanta e shtrenjtë me të cilën vajzat e famshme janë aktualisht të fiksuara

PRESSonline

Sipas një sondazhi, veshja e Anxhela Peristerit zgjidhet si më e mira në Eurovision

Press Online

Pjesa e sipërme më trendi e verës është gjysmë sytjena me tel, gjysmë këmishë me mëngë

Press Online