MAQEDONI

Higjiena Komunale vendosi tetë pika të reja pune në katër komuna të Shkupit

Drejtori i NP Higjiena Komunale-Shkup, Abdusamed Shabani dhe kryetari i Qytetit të Shkupit, Petre Shilegov, sot vizituan pikën e re të punës së Ndërmarrjes në afërsi të Kalasë së Shkupit.

“Një ndër përkushtimet tona më të mëdha është sigurimi i kushteve të përshtatshme për të punësuari e NP Higjiena Komunale-Shkup, të cilët mbajnë barrën kryesore në kryerjen e veprimtarisë së Ndërmarrjes, dhe njëkohësisht çdo ditë në terren përballem me kushtet më të pa favorshme klimatike. Në këtë drejtim, tetë pika të vjetruara të punës në katër komuna të qytetit, në Aerodrom, Qendër, Çair dhe Shuto Orizare i ndërruam më objekte të reja të montuara, të cilat plotësojnë të gjitha standardet për kryerje cilësore të detyrave të punës së punëtorëve që mirëmbajnë higjienën e sipërfaqeve publike në qytetin e Shkupit”- veçoi Drejtori i NP Higjiena Komunale-Shkup, Abdusamed Shabani.

LEXO »  Maqedoni: 670 raste aktive me coronavirus, vaksinimi po jep rezultate

LAJME TË NGJAJSHME

Një viktimë dhe katër të infektuar të ri me Kovid-19, bilanci i 24 orëve të fundit

PressOnline.mk

Pollogu i “zhytur” në mbeturina, ministri Nuredini me porosi për krerët e komunave: Mësohuni të tërhiqni fonde

PressOnline.mk

Përdori test PCR të falsifikuar – gjobitet me 2 mijë euro

PressOnline.mk

Stoltenberg: Dyert e NATO-s janë të hapura

PressOnline.mk

Fillon pastrimi i deponisë në afërsi të fshatit Rashçe

PressOnline.mk

MPB: 20 persona kanë shkelur orën policore, 108 gjoba për mosmbajtje të maskës

PressOnline.mk