TEKNOLOGJI

Facebook po përgatit një orë inteligjente me dy kamera

Ora inteligjente do të ketë dy kamera dhe mund të hiqet nga byzylyku ​​për fotografim dhe regjistrim, dhe më pas të ndahet përmes Instagram dhe Facebook.

Kamera e përparme është për thirrje video, ndërsa kamera e pasme mund të përdoret për regjistrim video.

Ideja është që të motivojmë përdoruesit të përdorin orë inteligjente, si dhe telefona inteligjentë, dhe kjo është pjesë e planit të CEO Mark Zuckerberg për të prodhuar më shumë pajisje për të konkurruar me Apple dhe Google.

Ora inteligjente do të jetë në dispozicion vitin e ardhshëm në të bardhë, të zezë dhe të artë dhe do të kushtojë rreth 400 dollarë.

LAJME TË NGJAJSHME

Snapchati largon filtrin e shpejtësisë gjatë vozitjes

Press Online

Rregullatori gjerman nis hetimet kundër Applet

Press Online

BMW-ja dhe Audi afër zgjidhjes së problemit të çipave

Press Online

Kujdes si e emërtoni WIFI-n tuaj në iPhone, mund të dalë jashtë sistemit

Press Online

A do të duket kështu iPhone 13

Press Online

Kompania krijuese e TikTokut me përfitime dyfish më shumë në 2020-n

Press Online