MAQEDONI

Merret vendimi për organizimin e mbrëmjes së maturës

Sot është marrë vendimi për organizimin e mbrëmjes së maturës në Kosovë.

Sipas burimeve të express bëhet e ditur se në takimin e kolegjiumit të arsimit me kryetarët e komunave dhe Ministrinë e Arsimit ështe marrë vendimi për lejimin e organizimit të mbrëmjës së maturës.

Organizimi i tyre do të lejohet nga 26 qershori.

Ndryshe, lejimi i këtyre eventeve vjen pas kërkesës së Asociacionit të Komunave të Kosovës. Ata kishin thënë së është absurde që të lejohet organizimi i dasmave e i mbrëmjes së maturës jo.

LAJME TË NGJAJSHME

Komuna e Çairit me aksion për dhurimin e gjakut

Press Online

Ademi realizoi takim online me kolegun e tij portugez Luis Santos

Press Online

Gjykimi kundër Jordan Kamçevit fillon më 16 korrik

Press Online

Osmani-Linde: RMV tregon seriozitet të lartë në marrëdhëniet ndërkombëtare

Press Online

Maqedonia e Veriut me OSBE-në do të kryesojë në vitin 2023

Press Online

Mbi 400 mijë doza të vaksinave janë aplikuar në Maqedoninë e Veriut

Press Online