RAJON

Foto e nënës me vajzën e saj 1999 – 2021

Në foto është Blerta Haxhosaj – Myrta me vajzën Egzona Myrta, gjatë luftës, prill 1999. Ndërsa fotografia e dytë e publikuar është gjatë këtij viti 2021 e Blertës dhe Egzonës 2021.

Foto është bërë nga BBC, në vitin 1999, gjatë deportimit nga Gjakova, në fshatin Letaj, të Krumës./gazetablic

LAJME TË NGJAJSHME

Dy shtete ofrojnë garanci për lirimin e Hashim Thaçit nga paraburgimi

Press Online

Pikturë murale në Beograd për Mladiqin

Press Online

Vllasi: Edhe pse dialogu po zhvillohet në Bruksel, roli i SHBA-së do të jetë vendimtar

Press Online

Serwer: Është koha që Washingtoni t’i tregojë Serbisë se NATO do t’i mbrojë fqinjët nga Beogradi

Press Online

Kosovë, besimtarët myslimanë falin Kurban Bajramin

Press Online

Tiranë, mijëra besimtarë myslimanë festuan Kurban Bajramin

Press Online