RAJON

Zgjedhet kryetari i ri i PD-së

Lulzim Basha është konfirmuar zyrtarisht për herë të tretë si kryetar i Partisë Demokratike.
Jemin Gjana në një deklaratë për mediat dha lajmin:

– Advertisements –

Misioni zgjedhor i PD sapo ka përmbyllur procesverbalin e deklarimit të rezultatit përfundimtar

“Kemi administruar 76 kuti në të gjithë vendin. Në prani të komisionit janë hapur një e nga një kutitë. Nga procesverbalet, rezulton që në të gjitha rastet komisionerët kanë firmosur dhe përfaqësuesit e kandidatëve në garë që kanë pasur atje në përfaqësim. Bazuar në të dhenat zyrtare, rezulton se në 75 mijë anëtare të PD, kanë votuar 41 mijë anëtarë. Vota të pavlefshme kanë rezultuar 413, të velfshme 40 mijë vota, të ndara sipas kandidatëve në garë.

Kadilli 781 anëtare
Edit Harxhi 983
Agron Shehaj 6 938
Basha 32 mijë e 882 anëtare”, thuhet në njoftim.

Bazuar në këto të dhëna komisioni shpall zyrtarisht fitues të garës Lulzim Bashën.

LAJME TË NGJAJSHME

Dy shtete ofrojnë garanci për lirimin e Hashim Thaçit nga paraburgimi

Press Online

Pikturë murale në Beograd për Mladiqin

Press Online

Vllasi: Edhe pse dialogu po zhvillohet në Bruksel, roli i SHBA-së do të jetë vendimtar

Press Online

Serwer: Është koha që Washingtoni t’i tregojë Serbisë se NATO do t’i mbrojë fqinjët nga Beogradi

Press Online

Kosovë, besimtarët myslimanë falin Kurban Bajramin

Press Online

Tiranë, mijëra besimtarë myslimanë festuan Kurban Bajramin

Press Online