RAJON

Kosovë, besimtarët myslimanë falin Kurban Bajramin

Në Kosovë dhe në të gjithë botën, besimtarët myslimanë festojnë sot Kurban Bajramin. Ky është Bajrami i katërt që shënohet në kushte pandemie. Qindra besimtarë e falën sot festën brenda dhe jashtë Xhamisë së Madhe në Prishtinë.

Një ditë më herët, myftiu i Kosovës, Naim Tërnava, u bëri thirrje qytetarëve që të kenë kujdes dhe t’i respektojnë masat kundër koronavirusit. Bajrami u fal edhe në xhami të tjera të Kosovës.

LAJME TË NGJAJSHME

Dy shtete ofrojnë garanci për lirimin e Hashim Thaçit nga paraburgimi

Press Online

Pikturë murale në Beograd për Mladiqin

Press Online

Vllasi: Edhe pse dialogu po zhvillohet në Bruksel, roli i SHBA-së do të jetë vendimtar

Press Online

Serwer: Është koha që Washingtoni t’i tregojë Serbisë se NATO do t’i mbrojë fqinjët nga Beogradi

Press Online

Tiranë, mijëra besimtarë myslimanë festuan Kurban Bajramin

Press Online

Lajçak: Takim i vështirë; i radhës do të mbahet në shtator

Press Online