RAJON

Tiranë, mijëra besimtarë myslimanë festuan Kurban Bajramin

Në Tiranë, mijëra besimtarë myslimanë festuan Kurban Bajramin me faljet në sheshin Skënderbej. Kryetari i Komunitetit Mysliman, haxhi Bujar Spahiu, i kushtoi një pjesë të madhe në fjalën e tij dhunës në familje dhe thirrjes ndaj besimtarëve për të qëndruar pranë familjes, fëmijëve, nënave e prindërve.

Spahiu tha se kjo festë duhet të shërbejë si pikë kthese duke iu larguar urrejtjes dhe të bashkëpunojmë me njëri-tjetrit për të ndërtuar një botë sa më të mirë.

LAJME TË NGJAJSHME

Dy shtete ofrojnë garanci për lirimin e Hashim Thaçit nga paraburgimi

Press Online

Pikturë murale në Beograd për Mladiqin

Press Online

Vllasi: Edhe pse dialogu po zhvillohet në Bruksel, roli i SHBA-së do të jetë vendimtar

Press Online

Serwer: Është koha që Washingtoni t’i tregojë Serbisë se NATO do t’i mbrojë fqinjët nga Beogradi

Press Online

Kosovë, besimtarët myslimanë falin Kurban Bajramin

Press Online

Lajçak: Takim i vështirë; i radhës do të mbahet në shtator

Press Online