AKTUALE

Ahmeti: Universiteti i Tetovës po ndjek trendet bashkëkohore të zhvillimit

Kryetari i Bashkimit Demokratik për Integrim, Ali Ahmeti mori pjesë në lëshimin në përdorim të Tech Parkut Apollon brenda Universitetit të Tetovës.

Ahmeti me këtë rast në faqen e tij zyrtare në facebook ka shkruar se është kënaqësi e veçantë të shikosh se si tempulli ynë i dijes, Universiteti i Tetovës po ndjek trendet bashkëkohore të zhvillimit duke ju ofruar studentëve mekanizmin teknologjik për të avancuar njohuritë e tyre.

“Rektori Ameti dhe familja Ferati kanë dhënë një kontribut të jashtëzakonshëm përmes krijimit të një parku teknologjik të quajtur Apollon Tech Park në shërbim të studentëve të shkencave kompjuterike dhe ekonomi – biznesit”, ka shkruar më tej Ameti.

Sipas kryetarit të Bashkimit Demokratik për Integrim, Ali Ahmeti, ky park teknologjik me frymën e tij të inovacionit do t’ju mundësojë studentëve komunikim të drejtëpërdrejtë me tregun e punës duke ju dhënë mundësinë të punojnë në projekte konkrete të kompanive të njohura gjatë studimeve të tyre. Përgëzime për këtë projekt të realizuar dhe le ta gëzojnë studentët!

LAJME TË NGJAJSHME

Varviciotis: Zgjerimi i BE-së me Ballkanin Perëndimor është qëllim dominant në politikën tonë të jashtme

Press Online

Sela: Ahmeti ka frikë të përballet me opozitën shqiptare

Press Online

Organizatat e Maqedonisë së Veriut dhe ato të Shqipërisë, apel Komitetit të UNESCO-s

Press Online

Mickoski-Bërns: Interesat strategjike të Maqedonisë mbi të gjitha

Press Online

Lukarevska: Masa “TVSH-ja Ime” duhet të përparohet

Press Online

Do të shiten 50.000 hektarë tokë bujqësore

Press Online