MAQEDONI

Ndërprerje e planifikuar e energjisë elektrike të enjten dhe të dielën në disa lokacione të Shkupit

Për shkak të realizimit të projektit për rikonstruim dhe modernizim të trafostacionit 110 kV “Vasill Gllavinov” nga ana e ekipeve të Elektrodistribuimi, të enjten (22 korrik) në periudhën nga ora 04 deri në ora 05:30 të mëngjesit dhe të dielën (25 korrik) në periudhën nga ora 05:05 deri në ora 13:00, pa furnizim me energji elektrike do të ngelin disa lokacione të Shkupit, përkatësisht, njoftojnë nga EVN-Maqedonia.

Të enjten nga ora 04:00 deri në 05:30:

Butel 2, Rasadnik, vendbanimi Vizbeg, Kuçevishka Bara, Butel 1, Komuna Butel, zona industriale Vizbeg, Momin Potok, vendbanimi Shuto Orizari, burgu i Shutkës, vendbanimi Shkup – Sever, Topaana, pjesa më e madhe e komunës së Çairit, Fushë Topanë.

– Të dielën nga ora 05:05 deri në 13:00:

vendbanimi Shuto Orizari, burgu i Shutkës, Momin Potok, Butel 2, Rasadnik, vendbanimi Vizbeg, Kuçevishka Bara, Butel 1, Komuna Butel, zona industriale Vizbeg, vendbanimi Shkup – Sever, Topaana, pjesa më e madhe e komunës së Çairit, Fushë Topanë.

LAJME TË NGJAJSHME

Mijallkovi dhe pjesëtarët e ish-njësisë speciale “Alfa” u liruan nga akuza për rastin “Tortura”

Press Online

Regjistrohen 36 raste të reja me Covid-19

Press Online

“Mini Shengeni”, Zaev, Rama dhe Vuçiç takohen javës tjetër në Shkup

Press Online

Ganiu priti në Komunë boksierët e suksesshëm të KB Shkupi-t

Press Online

Parashikimi i motit

Press Online

Arjanit Hoxha zgjidhet shef i shtabit zgjedhor të Lëvizjes BESA

Press Online