KRONIKA E ZEZË

Policia zvicerane arreston tre punëtorë nga Maqedonia e Veriut

Në qytetin e Ruthit në Zvicër, policia zvicerane të premtën në mëngjes ka arrestuar tre shtetas të Maqedonisë së Veriut, përderisa e kontrolluan një kantier ndërtimi. Ata nuk kanë mundur të identifikohen me ndonjë lejeqëndrim, apo me ndonjë leje pune. Si pasojë e kësaj, edhe punëdhënësi i tyre do të denoncohet.

Shtetasit e Maqedonisë së Veriut, me moshë 50, 49 dhe 44 vjeçare, u punësuar si punëtorë krahu në një kantier. Policia e St. Gallenit të shtunën njoftoi se kanë filluar procedurat penale. Që të tre personat janë të arrest dëbimi.

LAJME TË NGJAJSHME

Konfiskohet drogë me vlerë 150 mijë euro, arrestohen pesë persona

Press Online

Zbulohen “gërryes të Bitcoin“ në lagjen Dizhon – vjedhin rrymën

Press Online

Nga zjarri digjet në tërësi një restorant në Zhelinë

Press Online

Arrestohet një grua nga Kërçova për drogë

Press Online

Arrestohet një grabitës në Shkup

Press Online

Tragjedi e dyfishtë në rajonin Shtip-Karbin

Press Online