Press Online
TEKNOLOGJI

Instagrami me një rregull të re

Instagram do të kërkojë nga të gjithë përdoruesit të vendosin datën e lindjes para se të përdorin aplikacionin, si pjesë e përpjekjeve për të siguruar një përvojë të sigurt për përdoruesit nën 18 vjeç.

“Ky informacion na lejon të krijojmë veçori të reja të sigurisë për të rinjtë dhe na ndihmon të sigurojmë që ne t’i ofrojmë përvojat e duhura grupmoshës së duhur,” ka njoftuar Facebook, kompania që zotëron Instagramin.

Instagram nuk kërkon nga përdoruesit të paraqesin prova se data e lindjes së tyre është e saktë, mirëpo kompania thotë se përdor një sërë teknikash për të identifikuar fëmijët që kanë futur informacion të rremë si pjesë e procesit të regjistrimit.

Lajme të ngjashme

Lamborghini që kushton pesë milionë euro

Press Online

Ky laptop lojrash Dell befason me çmimin

Press Online

Cilin iPhone duhet të blej dhe veçanërisht kur është koha për ta blerë atë

Press Online

Industria e aviacionit pritet t’iu rikthehet niveleve para-pandemike më 2024

Press Online

Google-i ka paguar në mënyrë të paligjshme mijëra punonjës në dhjetëra vende

Press Online

Tiktok po përdoret gjithnjë e më shumë nga të rinjtë

Press Online

Ju nuk mund të kopjoni përmbajtjen e kësaj faqe