Press Online
OP/ED

EKSPERTËT E HUAJ, TETOVA, MONSTRA…

Shkruan: Skender Rexhepi Zejd

Prezenca e ekspertëve të huaj për rastin e tragjedisë në Tetovë është për t’u përshëndetur, ngase shpresojmë që sadopak të ketë një satisfaksion moral për familjarët e të gjithë atyre që humbën jetën në këtë tragjedi.
Por, shtrohet pyetja pse asnjë qeveri deri sot nuk ka kërkuar ekspert për rastet e montuara politike siç janë Monstra, Alfa, Kumanova etj.

Arsyeja është e qartë:

Me ekspertët e huaj për tragjedinë e Tetovës, qeveria mundohet të mbulojë papërgjegjësinë e tyre, edhe pse të prekurit (të vdekurit) nuk fitojnë asgjë nga kjo ekspertizë;

– Ndërsa, ekspertët e huaj për rastet e montuara politike, do të nxjerrnin në shesh fëlliqësirat e qeverisë dhe rrjedhimisht do të sjellte drejtësinë në vend duke i liruar shqiptarët e pafajshëm që po vuajnë burgjeve të vendit.

O JU QEVERITARË, NËSE VÊRTET E DONI DREJTËSINË, THIRRNI EKSPERT TË HUAJ EDHE PÊR RASTIN “MONSTRA”. DHE RASTET E TJERA TË MONTUARA!!!

*Autori është deputet dhe zyrtar i lartë i partisë Alternativa, si dhe koordinator i grupit parlamentar të koalicionit ASH-Alternativa 

Lajme të ngjashme

Në vigjilje të zgjedhjeve lokale!

Press Online

Greqia te porta e Republikës së Kosovës

Press Online

A do t’i tejkalojnë tmerret e këtij shekulli, ato të shek. XX

Press Online

Nxënës „të rangut të dytë“: Mësimi online me pasoja offline

Press Online

Mes patriotëve dhe tradhtarëve!

Press Online

Paradoksi i “epokës Merkel” në Ballkanin Perëndimor

Press Online

Ju nuk mund të kopjoni përmbajtjen e kësaj faqe