Press Online
TEKNOLOGJI

Tiktok po përdoret gjithnjë e më shumë nga të rinjtë

Rrejti social Tiktok çdo ditë e më shumë po e rrit popullaritetin te të rinjtë. Whatsapp, Youtube dhe Instagram përdoren gjithashtu nga shumica e të rinjve, siç tregon studimi digjital i Postbank.

Një total prej 1 mijë të rinjsh midis moshës 16 dhe 18 vjeç u anketuan për studimin Postbank në maj dhe qershor, shkruan Deutschlandfunk.

Sipas kësaj, 83 përqind e të 16 – 18 vjeçarëve përdorin WhatsApp, 77 përqind përdorin Instagram. 58 përqind e grupmoshës deklaruan se ishin regjistruar në video portalin Tiktokm një rritje prej 31 përqind marrë parasysh vitin e kaluar.

Nga ana tjetër, të rinjtë treguan pak interes për Twitter, me vetëm 17 përqind që përdornin platformën. Facebook gjithashtu luajti një rol vartës me një numër po aq të ulët të përdoruesve.

Lajme të ngjashme

Lamborghini që kushton pesë milionë euro

Press Online

Ky laptop lojrash Dell befason me çmimin

Press Online

Cilin iPhone duhet të blej dhe veçanërisht kur është koha për ta blerë atë

Press Online

Industria e aviacionit pritet t’iu rikthehet niveleve para-pandemike më 2024

Press Online

Google-i ka paguar në mënyrë të paligjshme mijëra punonjës në dhjetëra vende

Press Online

Pse Instagram po i kërkon përdoruesve datën e lindjes

Press Online

Ju nuk mund të kopjoni përmbajtjen e kësaj faqe