Press Online
KURIOZITETE

Jepet çmimi Guinness për binjaket më të vjetra në botë

Dy motra japoneze janë certifikuar nga libri i rekordeve Guinness si binjaket identike më të vjetra në botë, me mbi 107 vjet e 300 ditë.

Umeno Sumiyama dhe Koume Kodama kanë thyer në këtë rekordin e vendosur nga motrat binjake japoneze Kin Narita dhe Gin Kanie.

Njoftimi u bë të hënën e cila përkoi me Ditën e të Moshuarve, një festë kombëtare në Japoni. Për shkak të situatës aktuale me Covid -19, motrave, të cilat jetojnë në pjesë të ndryshme të Japonisë, iu dërguan certifikatat zyrtare në shtëpi.

Lajme të ngjashme

Zbulohen gjurmë njerëzore 23 mijë vjeçare në New Mexico

News Desk

Njihet si qyteti më i shëmtuar, por sot është destinacion turistik

News Desk

Disa mënyra që ndikojnë në përmirësimin e disponimit tuaj

News Desk

Benifitet që sjellë qumështi i kokosit

News Desk

8 fakte të rëndësishme rreth kancerit të gjirit që duhet t’i dini patjetër

News Desk

Autoritetet Kineze detyrojnë Apple të dëbojnë një aplikacion Kurani nga App Store

News Desk