Press Online
KULTURË

Filmat më të mirë të zhanrit horror për t’i shikuar gjatë muajit tetor

Filmat më të mirë të zhanrit horror për t’i shikuar gjatë muajit tetor

Netflix është platforma më e madhe e filmave e cila së fundmi ka shtuar një numër të madh të filmave që i përkasin zhanrit horror.

Filmat vijnë nga e gjithë bota dhe pothuajse çdo zhanër horror që mund t’u shkojë në mendje është i përfshirë.

Më poshtë janë të listuar disa nga filmat e këtij zhanri të cilët mund t’i shikoni gjatë muajit tetor;

1992

Alive

Apostle

The Babysitter

Before I wake

The Block Island Sound

Blood Red Sky

Cam

Cargo

The Conjuring

The Conjuring 2

Creep

Creep 2

Crimson Peak

Deep Blue Sea

Fear Street Part One: 1994

Fear Street Part Two: 1978

Fear Street Part Three: 1666

Gerald’s Game

Girl on the Third Floor

His House

Hush

It Comes At Night

May the Devil Take You

Nightbooks

Nobody Sleeps in the Woods Tonight

No One Gets Out Alive

The Old Ways

Piercing

The Ritual

The Strangers

The Swarm

Sweetheart

Synchronic

Till Death

Under the Shadow

Unfriended

Vampires vs the Bronx

We Summon the Darkness

The Wind

Lajme të ngjashme

”Ju nuk e dini se, sa heroike ishte lufta Nacional-Çlirimtare”

Press Online

Personazhet historike dhe aktorët që i portretizuan ata në filmin ‘House of Gucci’

Press Online

5 librat që Bill Gates rekomandon t’i lexoni para fundit të vitit 2021

Press Online

Pse Flamuri ynë e ka shqiponjën me dy krerë?

Press Online

Foto e rrallë: Prishtina më 28 nëntor 1999

Press Online

‘Po valèvitè mbi toke t’Kastrjotit’

Press Online