Press Online
AKTUALE ZGJEDHJET LOKALE 2021

Argjent Gura: Programi jonë rrjedhë nga nevojat e popullit

Argjent Gura në emisionin debativ, tha se puna e parë të cilën do ta realizojë është një revizion i jashtëm ndaj të gjitha lëvizjeve buxhetore të cilat janë në regjistrat komuna.

“Puna e parë është revizioni neutral ndaj punës së buxhetit. Do të shohim se si është punuar dhe përse është ky borxh i bartur për komunë tonë”, deklaroi Argjent Gura.

Ai tha se administrata komunale duhet dhe mund të bëj më shumë se sa kaq, ndërsa premtoi se do të ketë trajnime për administratorët.

“Ne para nisjes zyrtare të fushatës ne kemi zhvilluar takim me njerëzit e vendbanimeve, të cilët reprezentojnë nevojat e vendeve, të cilat janë të realizueshme. Ne fillimisht kemi marrë kërkesat e tyre dhe më pas i kemi shndërruar në pika tona programore”, deklaroi Argjent Gura.

Lajme të ngjashme

Nuk përton, 103-vjeçarja voton si një zonjë e vërtetë

PRESSonline.mk

Qytetarët me shtetësi të dyfishtë mund të votojnë si në Maqedoni të Veriut edhe në Kosovë

PRESSonline.mk

MPB: Janë regjistruar disa incidente në Shkup, Kumanovë dhe Veles

PRESSonline.mk

KSHZ: Dalja në votime deri në orën 13:00 është 20.76%

PRESSonline.mk

Ambasada amerikane në Shkup alarmon në Prokurori: 83 persona të dënuar janë të armatosur për të penguar zgjedhjet

PRESSonline.mk

Ziadin Sela has probleme me identifikimin e gishtit

PRESSonline.mk