Press Online
ZGJEDHJET LOKALE 2021

Mickoski nga Kratova: Këto janë zgjedhje ku me zgjedhjen e juaj i dërgoni porosi pushtetit

Këto janë zgjedhje lokale me rëndësi thelbësore për drejtimin, sipas të cilit do të lëviz shteti. Këto janë zgjedhje ku me zgjedhjen e juaj i dërgoni porosi pushtetit. Nëse dëshironi të sundojnë me pushtet absolut ende apo dëshironi ndryshime? Përgjigja po ndjehet tek pakënaqësia e popullit. E, kjo nuk është vetëm pakënaqësi nga premtimet e parealizuara të pushtetit, por edhe nga arroganca e tyre, nënçmimi të cilin e kanë ndaj popullit dhe pazari me identitetin tonë.

Kjo është porosia nga lideri iVMRO-DPMNE-së, Hristijan Mickoski nga tubimi i sontëm parazgjedhor në Kratovë.

Ai bëri me dije se shteti po hynë në një spiralë inflacioniste, çmimet e të gjitha prodhimeve po rriten, është shtrenjtuar gjithçka në shitore, mielli, buka, vaji, benzinat, ndërsa na pret edhe një krizë e re energjetike.

Ai përsëriti se këto janë zgjedhje lokale me rëndësi thelbësore për drejtimin, nëpër të cilin do të lëviz shteti.

Lajme të ngjashme

Qytetarët me shtetësi të dyfishtë mund të votojnë si në Maqedoni të Veriut edhe në Kosovë

PRESSonline.mk

MPB: Janë regjistruar disa incidente në Shkup, Kumanovë dhe Veles

PRESSonline.mk

KSHZ: Dalja në votime deri në orën 13:00 është 20.76%

PRESSonline.mk

Ambasada amerikane në Shkup alarmon në Prokurori: 83 persona të dënuar janë të armatosur për të penguar zgjedhjet

PRESSonline.mk

Ziadin Sela has probleme me identifikimin e gishtit

PRESSonline.mk

Prokuroria: Denoncime për blerje votash në Fushë Topanë dhe Shuto Orizarë

PRESSonline.mk