Press Online
AKTUALE MAQEDONI

1045 vëzhgues të akredituar për zgjedhjet lokale të 17 tetorit

Për zgjedhjet lokale 2021 që do të mbahen të dielën janë akredituar gjithsejtë 1045 vëzhgues vendor dhe të huaj si dhe përkthyes. Sipas të dhënave të Komisionit Shtetëror të Zgjedhjeve (KSHZ) zgjedhjet do ti monitorojnë 714 vëzhgues vendor. Janë akredituar 512 vëzhgues të Asociacionit qytetar AKCIOS 2017 Shkup, 190 të Shoqatës CIVIL si dhe 12 vëzhgues të Institutit për Strategji ekonomike dhe marrëdhënie ndërkombëtare Ohër-Shkup.

Nga KSHZ-ja gjithashtu njoftojnë se janë akredituar edhe 219 vëzhgues të huaj dhe 40 përkthyes.

Lajme të ngjashme

Rregullat për fituesin në raundin e parë

PRESSonline.mk

Familja Jashari votojnë së bashku (VIDEO)

PRESSonline.mk

Ambasada amerikane në Shkup, Kejt Meri Bërns flet për zgjedhjet e sotme

PRESSonline.mk

Nuk përton, 103-vjeçarja voton si një zonjë e vërtetë

PRESSonline.mk

Qytetarët me shtetësi të dyfishtë mund të votojnë si në Maqedoni të Veriut edhe në Kosovë

PRESSonline.mk

MPB: Janë regjistruar disa incidente në Shkup, Kumanovë dhe Veles

PRESSonline.mk