Press Online
AKTUALE ZGJEDHJET LOKALE 2021

Rashidi: Padi penale për Ramiz Merkon, Armend Arsllanin dhe disa drejtues institucionesh për shkelje procedurash në kohë zgjedhjesh

“Ekipi juridik i Aleancës për Shqiptarët ka dorëzuar në Prokurori, Antikorrupsion dhe KSHZ parashtresa kundër Komunës së Strugës, Ramiz Merkos, drejtorëve të Spitalit të Qytetit dhe Dializës, drejtorit të Komunales, drejtorit të Ujësjellësit dhe Kanalizimit dhe drejtorisë së Çerdhes së Qytetit, për punë ilegale, asfaltime pa leje e pa procedurë tenderuese dhe punësime fiktive në fushatë zgjedhore”, ka bërë të ditur për mediat Syrja Rashidi – deputet i ASH-së.

Lajme të ngjashme

CIVIL-Maqedoni: Dominojnë problemet me pajisjet për identifikim biometrik

PRESSonline.mk

Rregullat për fituesin në raundin e parë

PRESSonline.mk

Familja Jashari votojnë së bashku (VIDEO)

PRESSonline.mk

Ambasada amerikane në Shkup, Kejt Meri Bërns flet për zgjedhjet e sotme

PRESSonline.mk

Nuk përton, 103-vjeçarja voton si një zonjë e vërtetë

PRESSonline.mk

Qytetarët me shtetësi të dyfishtë mund të votojnë si në Maqedoni të Veriut edhe në Kosovë

PRESSonline.mk