Press Online
AKTUALE ZGJEDHJET LOKALE 2021

Teuta Arifi vjedh projektet nga platforma e Vullnet Murselit

Kryetarja aktuale e Komunës së Tetovës, Teuta Arifi e cila kandidon për mandatin e tretë në zgjedhjet e radhës nga Bashkimi Demokratik për Integrim siç duket i kanë përfunduar projektet, premtimet dhe idetë e shfaqura përpara opinionit. Arifi, është parë se si ka kopjuar platformën nga vitet e tjera në të cilat ka kandiduar për shkak të shumë premtimeve të parealizuara. Por, tani ajo ka filluar të kopjojë dhe të ‘vjedh’ projektet dhe premtimet e kundër kandidatit nga radhët e Aleancës për Shqiptarët, Vullnet Murseli.

Murseli ishte i pari nga kandidatët që premtoi projektin financues ‘Fond Investues’, ku nëpërmjet investimeve të huaja dhe mërgatës do të arrihej në financim të projekteve të ndryshme. Ndërsa sot Teuta Arifi ka kopjuar të njëjtën ide ‘Zyrë për Investime’, duke e hedhur në platformën e saj si një premtim i radhës. Kujtojmë që gjatë mandatit të Teuta Arifit, investimet e huaja në qytetin e Tetovës kanë qenë të pakta ndërsa mërgata është lënë anash.

Lajme të ngjashme

Rregullat për fituesin në raundin e parë

PRESSonline.mk

Familja Jashari votojnë së bashku (VIDEO)

PRESSonline.mk

Ambasada amerikane në Shkup, Kejt Meri Bërns flet për zgjedhjet e sotme

PRESSonline.mk

Nuk përton, 103-vjeçarja voton si një zonjë e vërtetë

PRESSonline.mk

Qytetarët me shtetësi të dyfishtë mund të votojnë si në Maqedoni të Veriut edhe në Kosovë

PRESSonline.mk

MPB: Janë regjistruar disa incidente në Shkup, Kumanovë dhe Veles

PRESSonline.mk