Press Online
KULTURË

Historiani Buxhovi dhe botuesit Tafilaj dhe Abdullahu – mysafirë të këshillit të ambasadorëve shqiptar në Tiranë

Në Kuvendin vjetor të Ambasadorëve shqiptarë,që u mbajt dje në Tiranë, e ku ishte i pranishëm edhe presidenti i Shqipërisë, Ilir Meta, si dhe kori diplomatik i akredituar në Shqipëri, si mysafirë morën pjesë edhe historiani Jusuf Buxhovi dhe botuesit e “Jalifat Publishing”, R. Tafilaj dhe M. Abdullahu. Me këtë rast, botuesi amerikan, diplomatëve shqiptarë dhe ambasadorëve të akredituar në Shqipëri, u dhuroi 100 komplete të librit në tre vëllime “Kosova” në anglisht.

Lajme të ngjashme

”Ju nuk e dini se, sa heroike ishte lufta Nacional-Çlirimtare”

Press Online

Personazhet historike dhe aktorët që i portretizuan ata në filmin ‘House of Gucci’

Press Online

5 librat që Bill Gates rekomandon t’i lexoni para fundit të vitit 2021

Press Online

Pse Flamuri ynë e ka shqiponjën me dy krerë?

Press Online

Foto e rrallë: Prishtina më 28 nëntor 1999

Press Online

‘Po valèvitè mbi toke t’Kastrjotit’

Press Online