Press Online
TEKNOLOGJI

Lojtarët e Play Station shkarkojnë 60 milionë lojëra si pjesë e nismës “Luaj në shtëpi”

Gjatë pandemisë, lojtarët e Play Station morën mbi 60 milionë tituj si pjesë e iniciativës falas Play at Home, tha Sony Interactive Entertainment.

Në muajin prill të vitit 2020, kur pandemia e coronavirusit po shtrihej në të gjithë botën, Sony Interactive Entertainment vendosi të nisë programin Play at Home, të cilin ata donin ta bënin bllokimin më të lehtë për njerëzit dhe t’i bënin ditët e tyre më argëtuese me tastierë.

Që atëherë, përmes katër fushatave, CEE ka shpërndarë lojëra dhe shtesa të Play Station, si dhe oferta ekskluzive për pajtimtarët e saj, të cilët, sipas statistikave, kanë përfituar nga gjithçka që u është ofruar gjatë pandemisë.

Fushata doli e suksesshme, me lojtarët në mbarë botën që shkarkuan 60 milionë lojëra. U shkarkuan gjithashtu 11 milionë tituj për PS VR dhe 30 milion tituj nga partnerë të pavarur.

Eric Lempel, CEO i CEE dhe Drejtor i Marketingut i CEE, publikoi një numër faktesh interesante në lidhje me nismën Luaj në shtëpi dhe në fund tha:

“18 muajt e fundit kanë qenë mjaft sfidues për të gjithë ne. Ne jemi të lumtur që iniciativa jonë” Luaj në shtëpi “ka sjellë një lloj kënaqësie për lojtarët tanë dhe i ka ndihmuar ata të lidhen me miqtë dhe familjen, në një mënyrë të sigurt”, tha Lempel.

Lajme të ngjashme

Këto janë aplikacionet më të mira për Android për vitin 2021

Press Online

Twitter merr hapa të rëndësishëm për ruajtjen e privatësisë

Press Online

Cilat janë fjalëkalimet më të përdorura në gjithë botën gjatë vitit 2021?

Press Online

iPhone do të ‘zhduket’ pas 10 vitesh

Press Online

Apple vendos të zhvillojë vetë teknologjinë celulare 5G

Press Online

Sekreti i suksesit të TikTok-ut dhe cilat janë llogaritë më të njohura në botë

Press Online