Press Online
TEKNOLOGJI

Whatsapp merr masa të reja për të ruajtur privatësinë e bisedave

Mark Zuckerberg, themeluesi i Facebook dhe i WhatsApp, ka njoftuar disa ndryshime për të ruajtur privatësinë e bisedave në mediat sociale, shkruan BBC

Sipas një deklaratë të Zuckerberg, azhurnimet e reja në lidhje me privatësinë e WhatssApp priten të dalin sot. Një prej tyre është privatësia e bisedave. Ndryshe nga telefonat normale ose mesazhet, end-to-end encryption , e bën pothuajse të pamundur përgjimin e bisedave tuaja.
Risia qëndron në faktin se bisedat do të ruhen edhe në rast se humbisni telefonin tuaj. Mesazhet do të jenë të ruajtura në Google Drive ose iCloud. E vetmja gjë që ju duhet të bëni është të përdorni një kod me 64 shifra për të “zhbllokuar” mesazhet tuaja.

Lajme të ngjashme

Këto janë aplikacionet më të mira për Android për vitin 2021

Press Online

Twitter merr hapa të rëndësishëm për ruajtjen e privatësisë

Press Online

Cilat janë fjalëkalimet më të përdorura në gjithë botën gjatë vitit 2021?

Press Online

iPhone do të ‘zhduket’ pas 10 vitesh

Press Online

Apple vendos të zhvillojë vetë teknologjinë celulare 5G

Press Online

Sekreti i suksesit të TikTok-ut dhe cilat janë llogaritë më të njohura në botë

Press Online