Press Online
AKTUALE ZGJEDHJET LOKALE 2021

Ambasada amerikane në Shkup alarmon në Prokurori: 83 persona të dënuar janë të armatosur për të penguar zgjedhjet

Ambasada amerikane në Shkup ka informuar Prokurorinë Publike se mbrëmë një zyrtar i një partie politike ka informuar se 83 persona të dënuar për vepra të ndryshme penale dhe janë në liri, janë pajisur me armë zjarrë me qëllim të pengimit të procesit zgjedhor, përcjell INA.

Po ashtu është informuar se një person tjetër – një autor i veprave të ndryshme penale është i armatosur dhe se ditën e zgjedhjeve ai do të kryejë vepra penale, duke rrezikuar jetët e njerëzve, kryesisht anëtarë të partive politike.

Pas marrjes së njoftimit përmes Ministrisë së Punëve të Brendshme dhe SPB-së së Shkupit, po verifikohen pohimet nga ky kallëzim dhe se thuhet se janë ndërmarrë të gjitha masat operative dhe se do të kryhet bisedë me personin që ka bërë kallëzimin. (INA)

Lajme të ngjashme

Shpërblime për mjekët që nxisin vaksinimin e pacientëve

Press Online

Vetoja e Bullgarisë, PS kundër Metës: Tirana nuk duhet të shkëputet nga Shkupi

Press Online

Grubi: Javën e ardhshme do të ketë zhvendosje të funksioneve, përgjegjësi për tragjedinë duhet të ketë!

Press Online

Mickoski: Disa tragjedi në vend tregojnë një sistem të kalbur dhe jofunksional

Press Online

Kovaçevski: Me Alternativën flasim për përgjegjësitë në Qeveri, jo për ndarjen e resorëve

Press Online

Familjarët e viktimave kërkuan që kufomat t’i pranojnë para xhumasë – ndryshon plani!

Press Online