Press Online
AKTUALE ZGJEDHJET LOKALE 2021

Murseli: “Qytetarët e duan ndryshimin dhe ndryshimi do të vijë”

Kandidati i opozitës shqiptare për Komunën e Tetovës pasi shfrytëzoi të drejtën për votim, ju ka bërë thirje qytetarëve që të dalin sa më masovikisht në votime. Ai është shprehur i bindur se në Tetovë do të vijë ndryshimi, pasi siç ushpreh, këtë e duan vetë qytetarët.

“I përshëndes qytetarët, dalin sa më masovikisht dhe ta votojnë ndryshimin.
Është evidente se qytetarët e duan ndeyshimin dhe besoj se ndryshimi do të vijë”, tha Murseli.

Lajme të ngjashme

Shpërblime për mjekët që nxisin vaksinimin e pacientëve

Press Online

Vetoja e Bullgarisë, PS kundër Metës: Tirana nuk duhet të shkëputet nga Shkupi

Press Online

Grubi: Javën e ardhshme do të ketë zhvendosje të funksioneve, përgjegjësi për tragjedinë duhet të ketë!

Press Online

Mickoski: Disa tragjedi në vend tregojnë një sistem të kalbur dhe jofunksional

Press Online

Kovaçevski: Me Alternativën flasim për përgjegjësitë në Qeveri, jo për ndarjen e resorëve

Press Online

Familjarët e viktimave kërkuan që kufomat t’i pranojnë para xhumasë – ndryshon plani!

Press Online