Press Online
AKTUALE ZGJEDHJET LOKALE 2021

Prokuroria: Denoncime për blerje votash në Fushë Topanë dhe Shuto Orizarë

Nga Prokuroria Publike të cilët janë duke ndjekur parregullsitë eventuale gjatë procesit zgjedhor është marrë një denoncim se deri tani persona të panjohur me dy automjete janë duke bërë blerje votash në Fushën e Topanës dhe në Shuto Orizarë.

Janë dhënë urdhra që SPB-Shkup të ndërmarrë masa për të kontrolluar denoncimet, kontrollin e personave që u është ofruar mitmarrje dhe vërtetimin e kryerësit të mundshëm të veprës penale “blerja votash gjatë votimeve” nga Neni 162 nga Kodi Penal. /SHENJA/

Lajme të ngjashme

Shpërblime për mjekët që nxisin vaksinimin e pacientëve

Press Online

Vetoja e Bullgarisë, PS kundër Metës: Tirana nuk duhet të shkëputet nga Shkupi

Press Online

Grubi: Javën e ardhshme do të ketë zhvendosje të funksioneve, përgjegjësi për tragjedinë duhet të ketë!

Press Online

Mickoski: Disa tragjedi në vend tregojnë një sistem të kalbur dhe jofunksional

Press Online

Kovaçevski: Me Alternativën flasim për përgjegjësitë në Qeveri, jo për ndarjen e resorëve

Press Online

Familjarët e viktimave kërkuan që kufomat t’i pranojnë para xhumasë – ndryshon plani!

Press Online