Press Online
AKTUALE ZGJEDHJET LOKALE 2021

Ziadin Sela has probleme me identifikimin e gishtit

Kryetari i ASH, Ziadin Sela së bashku me bashkëshorten pak minuta më parë hodhë votën e tyre pranë shkollës SHFK “ Aki Dika” Livadhi.

Sipas informacioneve mësohet se Sela ka patur probleme gjatë votimit me indetifikimin e gishtit.

Lajme të ngjashme

Shpërblime për mjekët që nxisin vaksinimin e pacientëve

Press Online

Vetoja e Bullgarisë, PS kundër Metës: Tirana nuk duhet të shkëputet nga Shkupi

Press Online

Grubi: Javën e ardhshme do të ketë zhvendosje të funksioneve, përgjegjësi për tragjedinë duhet të ketë!

Press Online

Mickoski: Disa tragjedi në vend tregojnë një sistem të kalbur dhe jofunksional

Press Online

Kovaçevski: Me Alternativën flasim për përgjegjësitë në Qeveri, jo për ndarjen e resorëve

Press Online

Familjarët e viktimave kërkuan që kufomat t’i pranojnë para xhumasë – ndryshon plani!

Press Online